Joululahjat 2019 – 6 lahjaideaa, jotka ovat oikeasti hyödyllisiä

Parhaat hyödylliset joululahjat ja lahjaideat 2018

Joululahjojen ostaminen on vaikeaa. Eikä joulu 2019 ole yhtään erilainen. Tai on. Koska nykyään ihmiset välittävät luonnosta ja lahjan tuomasta arvosta aiempaa enemmän. Moni vihaa turhia lahjoja, joita ei ikinä tule käytettyä. Siksi vuoden 2019 parhaat lahjaideat ovatkin hyödyllisiä! Jotakin sellaista, jota lahjan saaja oikeasti tarvitsee ja käyttää.

Me keräsimme parhaat joululahjat 2019 yhteen kätevään listaan! Katso vinkit ja lahjaideat alta – ja tilaa tuotteet ajoissa netistä!

1. Langattomat kuulokkeet

Treenaatko tai treenaako lahjan saaja usein muusikit korvilla? No me ainakin treenaamme. Ja mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kuulokkeiden johto, joka ei tunnu pysyvän paikoillaan ja sotkeutuu milloin mihinkin. Siksi me suosimme langattomia kuulokkeita.

Jos joululahjan saajalla ei vielä ole laadukasta kuulokeparia, on se oiva lahjaidea! Suosittelemme panostamaan laatuun, sillä omien kokemustemme perusteella halvat langattomat kuulokkeet eivät kestä käyttöä montaa kuukautta. Osta siis kerralla kunnolliset!

Tuotesuositus: Jaybird X4 Buds – vedenpitävät, kestävät

2. Foamroller

Suurin osa meistä kuntoilijoista ja treenaajista jättää lihashuollon aivan liian vähälle. Foam roller on tehokas tapa avata lihasten jumit ja saada kertynyt neste liikkeelle. Aloita rullaaminen kevyellä otteella ja lisää painetta pikkuhiljaa.

Henkilökohtaisesti suosimme nystyröityjä kovia foamrollereita, joilla lihakseen saa kunnolla tuntumaa. Periaatteessa jo yksi rullauskerta viikkoon tuo selviä hyötyjä, mutta itse suosittelemme rullailemaan vähintään 3-4 kertaa viikossa. Pidä näistä suurin osa kevyinä – mutta rullaa kaikki lihakset hieman kovemmin auki kerran viikossa.

Tuotesuositus: Foamroller.fi -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman kaikkiin tarkoituksiin.

3. Treenivälineet

Aina ei ole aikaa lähteä salille, mutta kotona voisi silti tehdä nopeamman 20-30 minuutin harjoituksen. Tähän avuksi kannattaa hankkia kunnon treenivälineet. Oma suosikkimme on perinteinen kahvakuula. Jos et halua ostaa kokonaista settiä, 20 kilon kuula on hyvä perusvalinta. Suurin osa miehistä pystyy tekemään 20 kilon kahvakuulalla heilautusten lisäksi muun muassa pystypunnerrusta, yhden käden lattiapenkkiä, ylivetoja, pystysoutua, erilaisia vaakanostoja, hauiskääntöjä ja vaikka mitä muuta.

Toinen hyvä lisä kotitreenarin arsenaaliin on voimapyörä, jolla saa tehoa vatsatreeniin – sekä erilaiset vastusnauhat, joilla voi tehdä käytännössä melkein mitä tahansa liikkeitä.

4. Treenikassi

Milloin viimeksi olet päivittänyt treenikassisi? Ainakin me törmäämme kuntosalilla usein treenaajiin, joiden kassit näyttävät olevan jostain 90-luvun puolivälistä.

Eikö olisi aika hankkia uusi? Treenikassin valinta kannattaa tehdä tarkoin. Jos tiedät, että lahjan saaja esimerkiksi kuljettaa mukanaan nostovyötä ja treenikenkiä sekä vaihtaa vaatteensa ja saunoo / suihkuttelee kuntosalilla, pitää tilaa olla riittävästi. Mikään pieni sipulipussi tai reppu ei silloin riitä. Tilaa pitää olla riittävästi – mutta ei niin paljon, että salille joutuun rahtaamaan rinkan kokoista pakettia joka ikinen päivä.

Tuotesuositus: Gerome Gym Bag on riittävän iso vyölle, kengille ja vaihtovaatteille. Näyttää ja tuntuu hyvältä!

5. Alusvaatteet

Kyllä. Vaikka moni aina vitsailee vaatelahjoista (etenkin sukista), ovat alusvaatteet silti aina oivallinen ja usein myös edullinen joululahja, jota lahjan saaja joka tapauksessa tarvitsee. Osta miehelle esimerkiksi koko setti: parit hienommat bokserit ja niihin sopivat sukat (Björn Borg, Hilfiger, yms) – ja lisää pakettiin erikseen treeniin tarkoitetut bokserit ja treenisukat!

Näitä kuluu. Joten kunhan koko on oikea, ovat alusvaatteet hyödyllinen joululahja 2019.

6. Lahjakortit

Jos et osaa itse päättää mitä toiselle ostaisit, osta lahjakortti. Terveyden, hyvinvoinnin ja kuntoilun nimisssä todettakoon, että lahjakortti esimerkiksi lisäravinne-, vaate- tai terveysliikkeeseen – mieluiten verkkokauppaan – on paras valintasi.

Tuotesuositus: Aminopörssin lahjakortti – verkkokaupassa lisäravinteita, vaatteita, treenivälineitä yms.