Kivin Method – kokeile Kivin-asentoa suuseksissä

Kivin method asento suuseksiin

Mies, sinun pitää tietää mikä Kivin Method on. Ja sinun pitää kokeilla sitä kumppaniisi. Kivin Method on poikittaista suuseksiä.

Okei, se kuulosti oudolta. Mutta ihan oikeasti. Kivin Method tai Kivin-asento tarkoittaa suuseksin antamista sivuttain. Siis niin, että suuseksin antaja on 90 asteen kulmassa suhteessa vastaanottajaan. Ja Internet väittää, että kaikki naiset rakastavat tätä tyyliä antaa suuseksiä.

Miten Kivin Method toimii?

Vastaanottaja eli nainen asettuu selälleen makaamaan. Ihan siis normaalisti sängylle selälleen. Suuseksin antaja asettuu poikittain eli 90 asteen kulmaan vastaanottajaan nähden. Sinällään ei ole väliä oletko naisen oikealla vai vasemmalla puolella – molemmat toimivat teoriassa. Kokeilemalla opit, kummasta oma kumppanisi tykkää enemmän.

Nyt suuseksin antaja yksinkertaisesti nuolee klitoriksen huppua edestakaisin sivusuunnassa. Samalla kannattaa antaa sormilla hieman painetta naisen välilihan alueeseen, sillä se tuntuu monista naisista hyvältä. Älä kuitenkaan liikuta tätä sormea, sillä se siirtää naisen keskittymistä pois klitoriksen tuntumasta.

Muista:

  1. Käytä edestakaisia kielen liikkeitä.
  2. Anna sormilla hieman painetta välilihan alueeseen.
  3. Etsi oikea kohta klitoriksen hupun päältä seuraamalla naisen reaktioita.
  4. Kokeilkaa asentoa niin että suuseksin antaja on sekä vasemmalla että oikealla. Toinen voi olla parempi.

Miksi Kivin-asento toimii?

Osittain syy voi olla sen ”uutuudessa”. Tätä asentoa tulee suuseksissä käytettyä harvemmin, joten sen antama stimulaatio on jotain uutta ja erilaista. Pelkästään tämä uutuudenviehätys voi lisätä mielihyvää.

Toinen syy voi olla simppelisti anatomiassa. Sivuttainen asento auttaa stimuloimaan samanaikaisesti suurempaa aluetta kuin pitkittäinen asento. Lisäksi klitoriksen hupun sivuttainen liike on luonnollisempi kuin pitkittäinen.

Oli miten oli, ainakin netin keskustelupalstojen kuten Reddit:n mukaan Kivin Method toimii. Se antaa naiselle orgasmin nopeammin, vahvemmin ja varvemmin kuin muut suuseksin asennot ja tyylit. Suosittelemme siis kokeilemaan.