Lisää seksiä parisuhteeseen – TOP 5 vinkit miten harrastaa enemmän seksiä

Miten lisää seksiä parisuhteeseen

Älä anna kumppanisi muuttua kaveriksi. Pitäkää seksielämänne aktiivisena. Tästä artikkelista saat TOP 5 parhaat vinkit, joiden avulla saat lisää seksiä parisuhteeseen. Nyt on aika innostua, näin harrastat enemmän ja parempaa seksiä!

1. Viettäkää aikaa myös erillään

Ei, kyse ei ole mistään jäähyistä tai kotoa karkaamisesta. Vaan omista kavereista ja autonomiasta. On hienoa, jos sinulla on omia ystäviäsi, joiden kanssa voit viettää aikaa ilman kumppaniasi. Tavallisesti parit, joilla on omia harrastuksia ja omia kavereita harrastavat enemmän seksiä parisuhteessa. Tyttöjen illat ja poikien saunaillat ovat siis ihan hyvä idea.

2. Palauta oma seksuaalisuutesi

Tavallisesti pariskunnat, jotka eivät harrasta seksiä, eivät myöskään masturboi yhtä paljon kuin ennen. Et voi millään yrittää aktivoida kumppaniasi harrastamaan lisää seksiä, jos et edes nauti itsestäsi. Muista siis masturboida. Pidä itseäsi hyvänä. Voit ostaa itsellesi vaikkapa jonkin seksilelun, joka sinua on jo pitkään kiinnostanut. Tai vaihtoehtoisesti voit vaikkapa uppoutua äänipornon maailman ja kuunnella eroottisia tarinoita päästäksesi takaisin sisälle omaan seksuaalisuuteesi.

3. Kosketa enemmän makuuhuoneen ulkopuolella

Seksuaalisuus on paljon muutakin kuin pelkkää kiihottumista makuuhuoneessa. Olkaa sensuellimpia siis myös muualla: kosketa kumppanisi takapuolta, kun hän tiskaa lautasia. Suutele hänen niskaansa, kun hän meikkaa tai ajaa partaansa. Hivele hänen niskaansa, kun illalla katsotte Netflixiä kotisohvalla. Kosketus tuntuu hyvältä ja pitää yllä seksuaalisuutta myös makuuhuoneen ulkopuolella.

4. Flirttailkaa

Tuhmien puhuminen ei ole kaikille helppoa. Joillekin seksin mainitseminenkin voi olla vaikeaa. Mutta pienet silmäniskut ja emojit viesteissä voivat silti kertoa paljon. Käyttäkää pieniä vihjailevia sanoja ja hymiöitä viesteissä. Sopikaa myös koodisanoja seksille, että voitte flirttailla ja vihjailla aiheesta myös julkisesti. Esimerkiksi ”pelattaisiinko illalla pari erää shakkia” voi olla hyvä vihje siitä mitä makuuhuoneessa tapahtuu, kun lapset nukahtavat.

5. Tehkää TO DO ja DONT DO -listat

Tiedämme, että nimitykset ovat vähän hassuja (ehkä ”TURNONS” ja ”TURNOFFS” olisivat paremmat nimet), mutta ne auttavat harrastamaan lisää seksiä parisuhteessa. Tehkää siis yhdessä listat, joista pidätte seksissä ja mistä ette pidä. DONT DO -listalle ei kannata niinkään kirjoittaa kovin henkilökohtaisia juttuja (esim. sinulla on pieni penis) – vaan enemmänkin vaikkapa valaistukseen tai asunnon likaisuuteen liittyviä asioita. TODO-listalle voi lisätä sekä asioita, jotka kiihottavat sinua itse seksissä että kumppaniin ja ympäristöön liittyviä asioita.

Esimerkiksi tykkäät siitä miten kumppanisi vahvat kädet hivelevät takapuoltasi, nautit tietystä valaistuksesta tai sinulla on usein kiihkeä olo heti kuntosalin jälkeen. DONT-listalle voisi sitten esimerkiksi lisätä ”kotitöiden unohtamisen” (eli kotityöt pitää tehdä ensin, että voi keskittyä seksiin) tai vaikkapa liiallisen kielen käytön suudelmissa (jos et vaikkapa siitä nauti).

Näiden 5 vinkin avulla sinäkin voit toivottavasti saada enemmän seksiä! Kerro meille kokemuksiasi kommentoimalla.